Έτοιμη να ανακοινώσει τον Μάντισον η Νιούκαστλ

Έτοιμη να ανακοινώσει τον Μάντισον η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον τη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του διεθνή άσου, η οποία θα επισημοποιηθεί την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο Εντι Χάου επιμένει για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού από τη Λέστερ και η διοίκηση προσφέρει 54 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. 

Οι «ανθρακωρύχοι» ήθελαν να αποκτήσουν τον Μάντισον και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Λέστερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση από την ομάδα της βόρειας Αγγλίας.

Ο διεθνής άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά τον υποβιβασμό της Λέστερ, και εκτός από τη Νιούκαστλ, έχει πρόταση και από την Τότεναμ, αλλά προτιμά το «Σεντ Τζέιμς Παρκ». 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

52 χρόνια μετά την εισβολή: Νέα εξέλιξη για τους 37 Ελλαδίτες αγνοούμενους

52 χρόνια μετά την εισβολή: Νέα εξέλιξη για τους 37 Ελλαδίτες αγνοούμενους

Ολοκληρώθηκε η συλλογή γενετικού υλικού από τις οικογένειες 11 Ελλαδιτών αγνοουμένων, ανέφερε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Προεδρίας, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας σε συνέχεια της επίσκεψής του την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου μαζί με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Θανάση Δαβάκη, στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, όπου συναντήθηκαν με την οικογένεια του αγνοουμένου κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, Κωνσταντίνου Κέντρα.