Νάγκετς: Γιόκιτς και Μάρεϊ έγιναν γκράφιτι στην πόλη του Ντένβερ

Νάγκετς: Γιόκιτς και Μάρεϊ έγιναν γκράφιτι στην πόλη του Ντένβερ

Γκράφιτι με τις φιγούρες των Νίκολα Γιόκιτς και τον Τζαμάλ Μάρεϊ σχεδίασε ένας φίλος των Νάγκετς στην πόλη του Ντένβερ.

Μπορεί οι Νάγκετς να μην έχουν κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, αλλά, η αποθέωση στους παίκτες έχει ήδη ξεκινήσει!

Συγκεκριμένα, σε μια κεντρική οδό στην πόλη του Ντένβερ ένας καλλιτέχνης της περιοχής και φίλος των Νάγκετς, αποφάσισε πως έπρεπε να τιμήσει τους πρωταγωνιστές της ομάδας με ένα γκράφιτι.

Έτσι, σε έναν τοίχο σχεδίασε με εντυπωσιακό τρόπο τις φιγούρες των Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ και δεν άργησε να γίνει viral, τόσο από τους επισκέπτες, όσο και από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να θυμίσουμε, ότι οι Νάγκετς προηγούνται με 1-0 των Μαϊάμι Χιτ στη σειρά των τελικών και απέχουν τρεις νίκες από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Δείτε το βίντεο με το εντυπωσιακό γκράφιτι:

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Όταν το Μουντιάλ έπαψε να είναι μόνο ποδόσφαιρο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν το Μουντιάλ έπαψε να είναι μόνο ποδόσφαιρο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε τέσσερα χρόνια, ο κόσμος στήνει το ίδιο σκηνικό. Μόνο που πίσω από τις γραμμές του γηπέδου, παίζεται πάντα ένα διαφορετικό έργο.