Εκστασιασμένος ο Λούκας Σόουζα: «Ανταλλάσσω όλα τα πρωταθλήματα που κέρδισα με τη νίκη παραμονής»

Εκστασιασμένος ο Λούκας Σόουζα: «Ανταλλάσσω όλα τα πρωταθλήματα που κέρδισα με τη νίκη παραμονής»

H Khaleej FC του Λούκας Σόουζα παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας με νίκη στην τελευταία αγωνιστική και ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σόουζα ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στη νίκη με 3-1 επί της Άμπα, ένα αποτέλεσμα το οποίο έσωσε την Khaleej.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σόουζα πόσταρε το γκολ που σκόραρε με κεφαλιά και έγραψε χαρακτηριστικά ότι θα αντάλαζε όλα τα πρωταθλήματα που κέρδισε με τη νίκη-παραμονή που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η ανάρτηση του Σόουζα:

«Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας τον Θεό Πατέρα μου και τον Ιησού Χριστό τον Κύριό μου για όλα όσα έκανε για μένα σε αυτή τη χρονιά του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για τα γκολ, που έπαιξα όλα τα παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς και που ο Θεός με στήριξε για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ανταλλάσσω όλα τα πρωταθλήματα που κέρδισα σε ολόκληρη την καριέρα μου με τη νίκη παραμονής με την Khaleej στην πρώτη κατηγορία. Είμαι αιώνια ευγνώμων σε αυτόν τον σύλλογο που έκανε τόσα πολλά για εμένα και την οικογένειά μου, η μεγαλύτερη χαρά μου αυτή τη μέρα ήταν να  ανταποδώσω όλα όσα κάνατε για εμάς. Ευχαριστώ τον Θεό που μας ευλόγησε, ευχαριστώ @khaleejclub που είμαι μέλος της οικογένειάς σου, ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τις κόρες μου που υποφέρουν και πίστεψαν μέχρι το τέλος εκτός γηπέδου και ευχαριστώ όλους τους φίλους και τα αδέρφια που ζητωκραύγασαν και προσευχήθηκαν για εμάς».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Τάσος Τσατάλης, απαντούν σε Ολυμπιακό και Καραπαπά για τις τοποθετήσεις τους περί διαιτησίας.

BEST OF THEMASPORTS