Ολυμπιακός: Υπενθύμιση για την Εκλογική Συνέλευση

Ολυμπιακός: Υπενθύμιση για την Εκλογική Συνέλευση

Ο Ολυμπιακός ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τετάρτη 31/05/23 στις 19:31 έχει η σύγκλιση έκτακτης εκλογικής συνέλευσης στο Οίκημα του Σωματείου, με αφορμή την παραίτηση μελών του Δ.Σ.

Αναλυτικά:

Το Σωματείο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τετάρτη 31/05/23 στις 19:31 έχει προγραμματιστεί η σύγκλιση έκτακτης εκλογικής συνέλευσης στο Οίκημα του Σωματείου, με αφορμή την παραίτηση μελών του Δ.Σ.

Στην συνέλευση θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ και θα ακολουθήσει εκλογή νέου Δ.Σ.

Υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν 10 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση με ένα απο τους ακόλουθους τρόπους:
1) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]
2) Με φαξ στο 00357 22344090
3) Δια χειρός στα γραφεία του Σωματείου, Λεωφόρος Αθηνάς 6α, 1016, Λευκωσία

Δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση, έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του Σωματείου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας κάνοντας κλικ εδώ

Σημειώνεται ότι συνεργείο εγγραφής / ανανέωσης μελών θα υπάρχει στο Σωματείο, 30 λεπτά πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Eπίθεση με εκρηκτικά στην οικία του Γιώργου Γαβριήλ - Βρισκόταν με την οικογένεια του εντός του σπιτιού ο καλλιτέχνης

Eπίθεση με εκρηκτικά στην οικία του Γιώργου Γαβριήλ - Βρισκόταν με την οικογένεια του εντός του σπιτιού ο καλλιτέχνης

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18 Δεκεμβρίου) μετά από επίθεση με εκρηκτικές ύλες στην οικία του ζωγράφου Γιώργου Γαβριήλ στην Κοκκινοτριμιθιά, τα έργα του οποίου έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις, τις προηγούμενες μέρες.