Γ΄ Κατηγορία: Πρωτιά στα 26 τέρματα

Γ΄ Κατηγορία: Πρωτιά στα 26 τέρματα

Στα 26 τέρματα η πρωτιά των σκόρερ του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2022 - 2023.

Οι δεκαέξι ομάδες στην πρώτη φάση έδωσαν απο δεκαπέντε αγώνες και άλλους 14 στη δεύτερη φάση, σύνολο 29, ανάλογα βέβαια με τον όμιλο που συμμετείχαν.

Πρώτος σκόρερ της χρονιάς αναδείχτηκε ο Ανδρέας Πιτταράς. Ο επιθετικός της ΕΝΑΔ πέτυχε 26 τέρματα και ακολούθησε ο Ντεβέσα (ΑΣΙΛ Λύσης) με 17 τέρματα.

Στο περσινό Πρωτάθλημα, σε 26 αγωνιστικές πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Ουεσλατί (Πέγεια) με 16 τέρματα.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ στην Πάφο: Τα μηνύματα που «έκαψαν» 27χρονη και 30χρονο για σχέδιο δολοφονίας - Υπό κράτηση

Σοκ στην Πάφο: Τα μηνύματα που «έκαψαν» 27χρονη και 30χρονο για σχέδιο δολοφονίας - Υπό κράτηση

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονης για υπόθεση, που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για φόνο και γραπτές απειλές για φόνο, με φόντο υπόθεση που εκτυλίσσεται στην Πάφο. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 30χρονος, ο οποίος τελεί από χθες υπό πενθήμερη κράτηση.