Η Κόστγιουκ δεν έδωσε το χέρι της στην Σαμπαλένκα και αποδοκιμάστηκε από το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κόστγιουκ δεν έδωσε το χέρι της στην Σαμπαλένκα και αποδοκιμάστηκε από το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

H Mάρτα Κόστγιουκ, η οποία ηττήθηκε 6-3, 6-2 από την Αρίνα Σαμπαλένκα, αρνήθηκε να της δώσει το χέρι της και αποδοκιμάστηκε από το κοινό.

Η Ουκρανή, η οποία διατηρεί ψυχρή στάση απέναντι στις στις Ρωσίδες και τις Λευκορωσίδες αντιπάλους της, αποδοκιμάστηκε από το κοινό όταν έφυγε χωρίς να δώσει το χέρι της στην Σαμπαλένκα.

 

Η Σαμπαλένκα, η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές για το μίσος που έχει δεχτεί τον τελευταίο χρόνο με τον πόλεμο, νόμιζε ότι την αποδοκιμάζουν εκείνη και έκανε μια ειρωνική υπόκλιση στο κοινό.

Όταν συνειδητοποίησε ότι το κοινό αποδοκίμαζε την Κόστγιουκ, επέστρεψε για να χαιρετήσει κανονικά τον κόσμο, που τη χειροκροτούσε.

 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάγωσε το «Μονουμεντάλ» και θριάμβευσε η Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Superclasico!

Πάγωσε το «Μονουμεντάλ» και θριάμβευσε η Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Superclasico!

Η Μπόκα Τζούνιορς πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ στο 266ο Superclasico στο «Monumental», χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεάντρο Παρέδες.