Αποθεώθηκε στη φιέστα τίτλου της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος

Αποθεώθηκε στη φιέστα τίτλου της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος

Την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπενφίκα που βρέθηκαν στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γνώρισε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

Το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγύρισε η Μπενφίκα μετά και τη νίκη της με σκορ 3-0 κόντρα στην Σάντα Κλάρα.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας επέστρεψαν στην κορυφή του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ρότζερ Σμιντ.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φιέστας, οι οπαδοί που βρέθηκαν στο «Ντα Λουζ» για να γιορτάσουν τη στιγμή αποθέωσαν τον Έλληνα τερματοφύλακα όταν αυτός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να παραλάβει το μετάλλιο του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος πορτιέρε της Εθνικής ήταν «παρών» και στο τελευταίο πρωτάθλημα της Μπενφίκα το 2019, ενώ μεταξύ άλλων έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας το 2020.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ατάκα για το μέλλον του Ρικάρντο Σα Πίντο στην Πάφο: «Παράξενο και περίπλοκο θέμα...»

Ατάκα για το μέλλον του Ρικάρντο Σα Πίντο στην Πάφο: «Παράξενο και περίπλοκο θέμα...»

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, αναφέρθηκε και στο μέλλον του Ρικάρντο Σα Πίντο στην ομάδα, μετά από σχετική ερώτηση.