Για την ΑΠΟΘΕΩΣΗ και τον Φώτη οι κυπελλούχοι, για την ΕΥΡΩΠΗ η ΑΕΚ

Για την ΑΠΟΘΕΩΣΗ και τον Φώτη οι κυπελλούχοι, για την ΕΥΡΩΠΗ η ΑΕΚ

Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι πράσινοι μετά την εξασφάλιση του... τροπαίου του κυπέλλου και την συμμετοχή στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ δίνουν τον τελευταίο αγώνα, σε ένα ΓΣΠ όπου ο κόσμος της ομάδας θα δώσει το παρών για το χειροκρότημα στους κυπελλούχους αλλά και το αντίο στον Φώτη Παπουλή που αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λευκωσία με στόχο το διπλό για να κλειδώσει η τρίτη προνομιούχος θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα να μην υπολογίζει στους Ναούμ, Εγγλέζου, Άλτμαν, Τόμοβιτς, ενώ ο Φαράζ είναι πιο έτοιμος και είναι στην αποστολή για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.

Κυριακή, 28 Μαΐου
19:00 Ομόνοια – ΑΕΚ
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Paterna Daniele
Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Zufferli Luca
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.