Ο ιδιοκτήτης της Λιντς αγοράζει την Σαμπντόρια!

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς αγοράζει την Σαμπντόρια!

Σανίδα σωτηρίας για την Σαμπντόρια που κινδύνευε σοβαρά με χρεοκοπία μετά τον υποβιβασμό της στην Serie B.

Λύση στο τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε μετά τον υποβιβασμό στην Serie B βρίσκει η Σαμπντόρια που κινδύνευε πολύ σοβαρά με αφαίρεση βαθμών, ακόμα και χρεοκοπία.

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτσάνι μαζί με τον συνεργάτη του Ματέο Μανφρέντι και χρηματοδότη την αμερικανική εταιρία QSI συμφώνησαν να αποκτήσουν το 55% των μετοχών και να πληρώσουν όλα τα χρέη, σε μία ευχάριστη εξέλιξη για την ομάδα της Γένοβας που κινδύνευε ακόμα και με αφανισμό.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Κατουριόμουν στο κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια» - Ο θρύλος της μπάλας ζούσε με τον ανείπωτο πόνο

«Κατουριόμουν στο κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια» - Ο θρύλος της μπάλας ζούσε με τον ανείπωτο πόνο

Έγραψε ιστορία στα γήπεδα με τα γκολ του, όμως η ζωή μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολη από κάθε αντίπαλο που είχε αντιμετωπίσει ως τότε.