Τσιτσιπάς: Με τον Βέσελι στον 1ο γύρο του Roland Garros ο Στέφανος

Τσιτσιπάς: Με τον Βέσελι στον 1ο γύρο του Roland Garros ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του Roland Garros κόντρα στον Τσέχο Γίρι Βέσελι. Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο ίδιο section με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 του ταμπλό) και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο Roland Garros τον Τσέχο Γίρι Βέσελι (Νο 452), έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει πετύχει μεγάλες νίκες στο χώμα.

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο ίδιο section με τον Κάρλος Αλκαράθ και στο ίδιο μισό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, γεγονός που σημαίνει πως μπορεί να παίξει με τον Ισπανό στα προημιτελικά και ο νικητής με τον Σέρβο στα ημιτελικά.

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτίου: «Το μοναδικό μου κίνητρο ήταν η σωτηρία του ΑΠΟΕΛ - Αύριο θα εξαγγείλουμε Γενική Συνέλευση»

Φωτίου: «Το μοναδικό μου κίνητρο ήταν η σωτηρία του ΑΠΟΕΛ - Αύριο θα εξαγγείλουμε Γενική Συνέλευση»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.