Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!
Η φανέλα, το σήμα, τα 100 χρόνια ιστορίας, όλα αποτυπώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από την Τούμπα, στο drone show της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους εορτασμούς του ενός αιώνα «ζωής»!




«Κινδύνευσαν ζωές χθες και κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Έπεσαν δύο δακρυγόνα μέσα στο λεωφορείο» ήταν το μήνυμα της καταγγελίας.
Η επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, στο ThemaOnline, η επίσημη Ομόνοια ζήτησε χθες αργά το βράδυ τη συνοδεία της Αστυνομίας για να μεταβεί με ασφάλεια στο οίκημα της στην οδό Παπανικολή. Παρόλο που ήταν δεν ήταν προγραμματισμένο, η Αστυνομία προχώρησε στις σχετικές διευθετήσεις για να μεταβεί το λεωφορείο με τους παίκτες ακολουθώντας συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις