Πέρασε νικηφόρα από το Τσίρειο η Ανόρθωση με Αντωνιάδη και Αντονίν
23.05.2023 - 20:57
Με γκολ των Αντωνιάδη και Αντονίν στο 45ο και 70ο λεπτό αντίστοιχα, η Ανόρθωση επικράτησε στο Τσίρειο της Καρμιώτισσας με 1-2 για τη 13η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β΄ γκρουπ.
Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Αμμοχώστου η οποία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ανέβηκε στους 60 πόντους, διατήρησε το +5 από τη Νέα Σαλαμίνα που κέρδισε τη Δόξα και κλείδωσε οριστικά την πρώτη θέση του ομίλου.
Η Καρμιώτισσα η οποία μείωσε σε 1-2 στο 78΄ με αυτογκόλ του Αντωνίου, παραμένει στην 4η θέση με 47 πόντους.
78΄ ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα, η οποία μειώνει σε 1-2 με αυτογκόλ του Αντωνίου. Έπειτα από κεφαλιά του Αγγελή στο δοκάρι, η μπάλα κτύπησε στον παίκτη της "Κυρίας" και κατέληξε στα δίχτυα.
77΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Ντούρις που έκανε το σουτ απέναντι από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.
Δηλώσεις στο OMONOIA TV έκανε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού (09/01, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο στάδιο «Αλφαμέγα», για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.