ΑΤΑΚΑ για Σοφοκλέους και σωματείο: «Εδώ και 10 μήνες δεν μιλήσαμε για κάτι σοβαρό, μόνο τσακωνόμασταν»

ΑΤΑΚΑ για Σοφοκλέους και σωματείο: «Εδώ και 10 μήνες δεν μιλήσαμε για κάτι σοβαρό, μόνο τσακωνόμασταν»

Μιλώντας στην αποψινή γενική συνέλευση του σωματείου ΑΕΛ, ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, συναντήθηκε με τον Ανδρέα Σοφοκλέους και όχι μόνο δεν μπόρεσαν να μιλήσουν για κάτι σοβαρό, αλλά τσακώνονταν κιόλας.

Αναλυτικά η ατάκα του:

«Εδώ και δέκα μήνες αναλάβαμε το Σωματείο και ειλικρινά, όλο αυτό το διάστημα δεν μιλήσαμε για κάτι σοβαρό με τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Βρεθήκαμε τέσσερις φορές και τσακωνόμασταν. Ήμουν ένας από αυτούς που προσπαθούσα να βρεθώ μαζί του, του έλεγα ότι είμαι δίπλα του και να βρίσκαμε ένα τρόπο να συνεργαστούμε. Θεωρώ ότι μετά τις τελευταίες επιστολές, θα αναλάβει το σωματείο τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος την 1η Ιουνίου. Θα δυσκολευτούμε, αλλά δεν φοβόμαστε. Νομίζω μετά από 15 χρόνια έφτασε ο καιρός».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαρύ πένθος στην Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρός της Ρόκο Κομίσο

Βαρύ πένθος στην Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρός της Ρόκο Κομίσο

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Φιορεντίνα αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο, αφού τα ξημερώματα του Σαββάτου, έφυγε από την ζωή ο ισχυρός άνδρας των «Βιόλα», Ρόκο Κομίσο σε ηλικία 76 ετών.