Περιζήτητος ο Μπουράρ, βάζουν και Απόλλωνα στο «κόλπο»

Περιζήτητος ο Μπουράρ, βάζουν και Απόλλωνα στο «κόλπο»

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ και στο Βέλγιο συνδέουν το μέλλον του Βελγομαροκινού μέσου, Σαμί Μπουράρ με τον Απόλλωνα.

Ο 27χρονος επιτελικός μέσος της Χάποελ Χαντέρα είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει (34 συμμετοχές με 11 γκολ και 3 ασίστ) παρά το γεγονός ότι η ομάδα του παλεύει για την σωτηρία της στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το one.co.il η Χάποελ Τελ Αβίβ, ο ΟΦΗ, η Σταντάρ Λιέγης αλλά και ο Απόλλωνας είναι οι ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους.

Ο Μπουράρ αγωνίστηκε σε Βέλγιο και Ολλανδία πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στο Ισραήλ και την Χάποελ Χαντέρα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην κυριακάτικη (01/11) εκπομπή της Cytavision «GOAL N' ROLL» ήταν ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΑΠΟΕΛ, για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, τον Νίκο Παπαδόπουλο, το κυπριακό πρωτάθλημα, τη μάχη του τίτλου και άλλα πολλά.

BEST OF THEMASPORTS