Η απάντηση της Πάφου στην ατάκα του Φανούριου για... «αηδία» και καθαρό χρόνο: «Ο μέσος όρος στην Κύπρο είναι 51 λεπτά...»

Η απάντηση της Πάφου στην ατάκα του Φανούριου για... «αηδία» και καθαρό χρόνο: «Ο μέσος όρος στην Κύπρο είναι 51 λεπτά...»

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους ήταν καλεσμένος στο Goal N' Roll και απάντησε στη δήλωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντινου για τις καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Φανούριος: «Έπεφταν από το 20 χαμέ, αηδία - Αν είναι αυτό ποδόσφαιρο, μπράβο τους, συγχαρητήρια»

Ο κ. Θεοχάρους ανέφερε ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί σε αυτά που λένε οι εκπροσώποι Τύπου ενώ απάντησε με... αριθμούς για καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου. Στο τέλος επισήμανε ότι οι μεγάλες διακοπές στον αγώνα με τον Απόλλωνα έγιναν από πλευράς των κυανολεύκων, στον τραυματισμό Ρομπέρζ και στην αποβολή του Αντόνε.

Τι είπε:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα λεγόμενά μας, ειδικά από εκπρόσωπους Τύπου. Εγώ δεν είμαι αναλυτής του ποδοσφαίρου όπως ούτε ο φίλτατος Φανούριος που χθες έγινε αναλυτής και ρωτούσε για τον καθαρό χρόνο. Εγώ δεν είμαι αναλυτής του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό ρώτησα την επόμενη ημέρα και σήμερα θα του απαντήσω. Ο μέσος όρος στην Κύπρο είναι 51 λεπτά, φέτος μέχρις στιγμής είναι 49,5 στο πρωτάθλημα και στο χθεσινό παιχνίδι σε 105 αγωνιστικά λεπτά είχαμε 54 λεπτά καθαρό παιχνίδι».

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοίνωση Αστυνομίας για τη ρεβάνς Πάφος-ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ανακοίνωση Αστυνομίας για τη ρεβάνς Πάφος-ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ανακοίνωση από την Αστυνομία, για τον αυριανό (22/04, 17:00) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα στην Πάφο και την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης».