Η ήττα από την ΑΕΚ… ήταν το ξυπνητήρι του!

Η ήττα από την ΑΕΚ… ήταν το ξυπνητήρι του!

Ο Άρης μετά την νίκη στο ΓΣΠ, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και έξι στροφές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, οδηγεί την κούρσα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στις 15/1 ο Άρης, αντιμετώπιζε την ΑΕΚ στην Αρένα, η Λεμεσιανή ομάδα βρισκόταν στην 4η θέση με 34 βαθμούς και οι Λαρνακείς στην 2η θέση με 41. Αν και προηγήθηκε ο Άρης με 0-2, εν τέλει γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 4-3. Μετά το τέλος της 19 αγωνιστικής ο Άρης, βρισκόταν στο -10 από την κορυφή.

Αυτή η ήττα όπως φαίνεται λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για τον Σπιλέφσκι και τους ποδοσφαιριστές του. Εκ τότε τρέχει σερί 11 αγωνιστικών αήττητος, με μόλις δύο ισοπαλίες. Αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενος τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης παρουσιάζεται σε πολύ καλή κατάσταση και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις εντός αγωνιστικού χώρου. Πολλοί είχαν ξεγράψει τον Άρη, την περίοδο όπου η ομάδα είχε κάνει κοιλιά, ωστόσο η ομάδα του Σπίλεφσκι, επέστρεψε και οδηγεί την κούρσα του τίτλου, έξι στροφές πριν το τέλος.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η άφιξη Αλμέιδα και οι πληροφορίες για άλλο fund απο Βραζιλία

Η άφιξη Αλμέιδα και οι πληροφορίες για άλλο fund απο Βραζιλία

Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ για το... περιβόητο θέμα των επενδυτών.