Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17: Ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί στο φινάλε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17: Ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί στο φινάλε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Σταθερό το σκηνικό της κορυφής μετά και από τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17.

Ο Χαλκάνορας νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Ολυμπιακό Πειραιώς (κλιμάκιο Λάρνακας) και έφτασε στους 55 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Εθνικό Άχνας που εξασφάλισε τους βαθμούς χωρίς αγώνα από την Αλκή Ορόκλινης, που έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

Η τελευταία αγωνιστική είναι ορισμένη την ερχόμενη Κυριακή 9 Απριλίου. Ο Χαλκάνορας θα φιλοξενήσει τον Ερμή Αραδίππου και ο Εθνικός Άχνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γεροσκήπου FC.

Στα παιχνίδια Εθνικός Άχνας - Χαλκάνορας στον πρώτο γύρο είχαμε νίκη του Εθνικού με 6-1 και στο δεύτερο γύρο ισοπαλία 0-0.

Στις άλλες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής η ΕΝΑΔ νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την FC Krasava ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, ο Ερμής Αραδίππου επικράτησε με 3-2 της ΠΑΕΕΚ και στον αγώνα Παρθενώνας Προσφύγων Λατσιών - Γεροσκήπου FC είχαμε ισοπαλία 3-3.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με story ο Γιαννακόπουλος σχολίασε την κλήση του Λιόλιου από την ΕΕΑ: «Η αρχή του τέλους σου»!

Με story ο Γιαννακόπουλος σχολίασε την κλήση του Λιόλιου από την ΕΕΑ: «Η αρχή του τέλους σου»!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος κλήθηκε ξανά σε ακρόαση από την ΕΕΑ για συμπληρωματικές εξηγήσεις, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχολιάζει αιχμηρά μέσω Instagram: «Η αρχή του τέλους σου».