Πάει να περάσει τους 300.000 θεατές κόντρα στον Παναθηναϊκό η Παρτίζαν!

Πάει να περάσει τους 300.000 θεατές κόντρα στον Παναθηναϊκό η Παρτίζαν!

Ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο γήπεδό της στην Ευρωλίγκα, είναι πιθανό να κάνει η Παρτίζαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Έτοιμη να κάνει ένα ασύλληπτο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο γήπεδό της είναι η Παρτίζαν, στο παιχνίδι της τελευταίας (34ης) αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/4)!

Έπειτα από αρκετά χρόνια, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και με ρεκόρ 18-14 είναι μία «ανάσα» από τη συμμετοχή της στα φετινά playoffs. Την προτελευταία αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει τη Μονακό, στο Πριγκιπάτο και την τελευταία θα υποδεχθεί τους «πράσινους» στο Βελιγράδι.

 
 



Η «Σταρκ Αρίνα» έχει αποδειχθεί… καμίνι για την Παρτίζαν και απέναντι στο «τριφύλλι» χρειάζεται 17.715 θεατές, ώστε να φτάσει τον ασύλληπτο των 300.000 θεατών σε μία σεζόν, στο γήπεδό της! Φυσικά, τον συγκεκριμένο αριθμό δεν τον έχει φτάσει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Από ‘κει και πέρα, ο χαμηλότερος αριθμός εισιτηρίων που κόπηκαν φέτος στο γήπεδό της Παρτίζαν ήταν τα 13.776 κόντρα στην Αναντολού Εφές, ενώ τα περισσότερα ήταν τα 20.068 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μέσος όρος εισιτηρίων της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι τα 17.642.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εκτός με φορείο ο Αγγελόπουλος, οι αντιδράσεις Ανορθωσιατών

Εκτός με φορείο ο Αγγελόπουλος, οι αντιδράσεις Ανορθωσιατών

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο ματς με την Ανόρθωση.