Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί απόλυτα κόντρα στον Βόλο – Αυτοί έχουν θέση στην ενδεκάδα!

Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί απόλυτα κόντρα στον Βόλο – Αυτοί έχουν θέση στην ενδεκάδα!

Ο Παναθηναϊκός έχει την απόλυτη κυριαρχία απέναντι στην ομάδα του Βόλου, με τους αριθμούς να λένε την αλήθεια και το «τριφύλλι» να είναι… υποχρεωμένο να πάρει τους τρεις βαθμούς!

Παναθηναϊκός – Βόλος, λοιπόν! Οι «πράσινοι» το απόγευμα της Κυριακής (2/4, 18:00) υποδέχονται την ομάδα της Μαγνησίας για τρίτη φορά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας την φετινή σεζόν και το εν λόγω παιχνίδι πρόκειται να ανοίξει την αυλαία των Play Off, μετά την διακοπή των δυο εβδομάδων για τις εθνικές ομάδες.

Ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός καλώς ή κακώς έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την τεράστια ευκαιρία που έχει να στεφθεί ξανά πρωταθλητής μετά από ολόκληρα 13 χρόνια. Για αρχή αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να «καθαρίσει» όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Στην δεύτερη αγωνιστική των Play Off θα έχει την πρώτη από τις πέντε ευκαιρίες να το κάνει, κόντρα σε μια ομάδα όπου έχει επικρατήσει με απόλυτη κυριαρχία τη φετινή σεζόν, τον Βόλο. Όπως προαναφέραμε, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, θα επισκεφτεί για τρίτη φορά το Απόστολος Νικολαΐδης, με τις δύο προηγούμενες να μην αφήνουν ελπιδοφόρες διαθέσεις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας (3-0 και 2-0).

Συνολικά όμως, οι «πράσινοι» τη σεζόν 2022/23, έχουν αντιμετωπίσει τους Βολιώτες τέσσερις φορές. Ο συνολικός απολογισμός ανέρχεται στα 12 γκολ ενεργητικό και 1 στο παθητικό, ενώ παράλληλα μετράει μόνο νίκες. Από μόνο του αυτό, μπορεί να δώσει άλλο ένα… πόντο στις ανέλπιστες ελπίδες της ομάδας της Μαγνησίας. Προφανώς κάτι άλλο πέρα από νίκη για το «τριφύλλι» θεωρείται… σκάνδαλο.

Κανένας μέσα από τον οργανισμό του Παναθηναϊκού δεν υποβαθμίζει τον αντίπαλο, παρά την απόλυτη κυριαρχία που έχουν οι «πράσινοι». Είναι όμως και μια καλή αφορμή, για να βρουν ευκαιρία μερικοί ποδοσφαιριστές που χρειάζονται το… ξεμούδιασμα τους. Για αυτούς γράψαμε βέβαια.

Στο μπλοκάκι του Γιοβάνοβιτς είναι σχεδόν έτοιμα όλα. Φυσικά, όπως πάντα κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Αλμπέρτο ΜπρινιόλιΚώτσιρας και Χουάνκαρ θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο της άμυνας Σένκεφελντ και Μάγκνουσον θα ολοκληρώσουν την αμυντική γραμμή. Στο χώρο του κέντρου ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Ρούμπεν Πέρεθ, με πιο πιθανό ζευγάρι του τον Άνταμ Τσέριν αντί του Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λόγω του τραυματισμού του, ακόμη και αν βρίσκεται στην αποστολή, είναι απίθανο να βρίσκεται στο αρχικό πλάνο του προπονητή, διότι έπονται παιχνίδια τα οποία θα είναι πιο απαιτητικά (στο σημείο που βρισκόμαστε, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί βέβαια). Ο Μπερνάρντ επρόκειτο να αγωνιστεί μπροστά τους, ενώ στην επίθεση Μαντσίνι και Παλάσιος θα ξεκινήσουν στα εξτρέμ και ο Φώτης Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με φόρα από το 3/3 και την αύρα του «12ου παίκτη» για να κλείσει θέση στους «8»! Η πιθανή ενδεκάδα του Λοσάδα

Με φόρα από το 3/3 και την αύρα του «12ου παίκτη» για να κλείσει θέση στους «8»! Η πιθανή ενδεκάδα του Λοσάδα

Με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση από το 3/3 στο πρωτάθλημα από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ερνάν Λοσάδα, ο Απόλλωνας κοντράρεται απόψε (18:00) με την Ανόρθωση στο στάδιο «Αλφαμέγα», με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά.