ΚΟΠ για τελικό Κυπέλλου: «Όλα τα συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα - Μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία η 3η Ιουνίου»

ΚΟΠ για τελικό Κυπέλλου: «Όλα τα συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα - Μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία η 3η Ιουνίου»

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ για την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου.

Αναφορικά με τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola στις 3 Ιουνίου και για αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων σε σχέση με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, η ΚΟΠ διευκρινίζει πως, σύμφωνα τους «Κανονισμούς Εγγραφών – Μεταγραφών», όλα τα συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα μέχρι και την επόμενη ημέρα της λήξης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΚΟΠ διευκρινίζει πως βάσει των αναγκών που δημιουργήθηκαν για ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola μιας ομάδας από τον Α’ όμιλο και μιας ομάδας από το Β’ όμιλο, η μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία για να διεξαχθεί ο τελικός είναι η 3η Ιουνίου.

Πιο κάτω, ο σχετικός κανονισμός:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από πού θα δείτε τα ματς Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια 29Μ και Μαν. Γιουνάιτεντ-Τότεναμ - ΟΛΕΣ οι μεταδόσεις (07/02)

Από πού θα δείτε τα ματς Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια 29Μ και Μαν. Γιουνάιτεντ-Τότεναμ - ΟΛΕΣ οι μεταδόσεις (07/02)

Το ντέρμπι για τη Β' φάση του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ομόνοια 29Μ και η ματσάρα για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, ξεχωρίζουν από το σημερινό (07/02) πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων.

BEST OF THEMASPORTS