Ν. Λοϊζίδης στο ThemaOnline: Επιρρίπτει ευθύνες για τα επεισόδια στην ηγεσία – «Θα φορτώσουν το τραπέζι της Υπουργού με δικαιολογίες»

Ν. Λοϊζίδης στο ThemaOnline: Επιρρίπτει ευθύνες για τα επεισόδια στην ηγεσία – «Θα φορτώσουν το τραπέζι της Υπουργού με δικαιολογίες»

Για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο στάδιο «Ελευθερία», κατά τον χθεσινό (26/03) αγώνα καλαθόσφαιρας μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, μίλησε ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ, κ. Νίκος Λοϊζίδης, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στον τρόπο διαχείρισης των εν λόγω καταστάσεων στην ηγεσία, κάνοντας μάλιστα λόγο μέχρι και για ημιτελή μέτρα αφού όπως είπε, αυτά που πρέπει να εφαρμοστούν δεν μπορεί κανείς να τα παρουσιάσει στην Υπουργό Δικαιοσύνης.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε πως, «βλέποντας τα χθεσινά επεισόδια στο στάδιο, μπορεί να πει κανείς πως γλυτώσαμε τα χειρότερα. Αυτή τη φορά είχαμε τέσσερις συναδέλφους οι οποίοι τραυματίστηκαν, την επόμενη; Δεν θέλουμε αγήματα σε κηδείες συναδέλφων ή αθώων πολιτών», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι, «εμείς τα λέγαμε, τα λέγαμε εδώ και καιρό, άλλοι έρχονται εκ των υστέρων να βγάζουν συμπεράσματα». 

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό θέμα στο Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Β' Κατηγορία: Ισόπαλο το ντέρμπι, νίκη για Αγία Νάπα, στο κόλπο για την άνοδο ΚΑΙ ο ΑΣΙΛ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Β' Κατηγορία: Ισόπαλο το ντέρμπι, νίκη για Αγία Νάπα, στο κόλπο για την άνοδο ΚΑΙ ο ΑΣΙΛ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ολοκληρώθηκαν τα έξι σημερινά παιχνίδια (τρία για τον πρώτο Όμιλο και τρία για τον δεύτερο) για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, με τη μάχη για την άνοδο στην Α' κατηγορία να έχει... ανάψει ακόμα περισσότερο!