Στην επίσημη της ιστοσελίδα η ΑΕΚ ενημερώνει...

Ακολουθήστε μας στο Google news

«H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των πακέτων εισιτηρίων για τα τέσσερα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ του πρωταθλήματος. 

Για αποφυγή ταλαιπωρίας καλούμε το φίλαθλο κοινό να προμηθευτεί έγκαιρα τα πακέτα εισιτηρίων από την Μπουτίκ του Σωματείου αλλά και online. H Mπουτίκ λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-13:00 και 15:00-18:00. Σάββατο και Κυριακή θα είναι κλειστή. Την μέρα του αγώνα η Μπουτίκ θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο 09:00-18:00. Για τις online αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ

Δεν θα πωλούνται πακέτα εισιτηρίων στα ταμεία του γηπέδου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την θέση τους μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης (29/03), με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Όσοι επιθυμούν να το πράξουν online θα πρέπει να μπαίνουν στην κατηγορία: κρατήσεις/reservations. Για την επιλογή περισσοτέρων από την δική τους θέση θα πρέπει να γίνεται αναζήτηση στην ίδια κατηγορία με τον αριθμό της Κάρτας Φιλάθλου.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν ΜΟΝΟ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι για τα πλέι-οφ.

Οι τιμές των πακέτων εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

-Για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) 40 ευρώ το κανονικό, 20 ευρώ το μαθητικό και 5 ευρώ το παιδικό.
-Για τα VIP της κερκίδας Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) 150 ευρώ το κανονικό, 50 το μαθητικό και 20 ευρώ το παιδικό
-Για την κερκίδα AJK Group (Ανατολική) 30 ευρώ το κανονικό, 15 ευρώ το μαθητικό και 5 ευρώ το παιδικό. Στην κερκίδα AJK Group (Ανατολική) θα είναι διαθέσιμο το οικογενειακό πακέτο, όπου με 60 ευρώ, μπορούν να μπουν στο γήπεδο άνδρας, γυναίκα και μέχρι δύο παιδιά κάτω των 20 ετών. Το οικογενειακό πακέτο θα πωλείται μόνο από την Μπουτίκ του Σωματείου.
-Για την κερκίδα Πετρολίνα (Νότια) 20 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 5 ευρώ το παιδικό.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια online, ενώ ΔΕΝ θα ανοίξουν τα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ σε φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα εισιτηρίων της ομάδας μας την περσινή (2021/22) και την φετινή (2022/23) αγωνιστική περίοδο.

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου».

Αλέξανδρος Γκαμράουϊ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος επειδή κατάφερα να πάρω το χρυσό μετάλλιο»

Αλέξανδρος Γκαμράουϊ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος επειδή κατάφερα να πάρω το χρυσό μετάλλιο»

Χρυσός ο Αλέξανδρος Γκαμράουϊ στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, χάρισε το πρώτο μετάλλιο που έχει κατακτηθεί ποτέ στη σφυροβολία στο ΕΥΟF 2025

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Youssef Amyn -ThemaSports
26/07 @ 20:16

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Youssef Amyn 

Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ Λάρνακας

Τα εισιτήρια με Τσέλιε-ThemaSports
26/07 @ 15:23

Τα εισιτήρια με Τσέλιε

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Το έφερε στα μέτρα της, να το τελειώσει στην Αρένα-ThemaSports
26/07 @ 16:00

Το έφερε στα μέτρα της, να το τελειώσει στην Αρένα

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Σλοβενία, με το ισόπαλο 1-1 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Το ΓΚΟΛ του Μιλίτσεβις από την...  άλλη κάμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/07 @ 15:51

Το ΓΚΟΛ του Μιλίτσεβις από την... άλλη κάμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εκτέλεση του πέναλτι του Μιλίτσεβιτς μέσα στην Σλοβενία, το γκολ και τους πανηγυρισμούς από κάμερα εντός γηπέδου κατέγραψε η ΑΕΚ και ανέβασε το βίντεο στα social media.

Τους έχει τους Σλοβένους η ΑΕΚ! Οι αμφιβολίες του «Μανώλη» για το πέναλτι…-ThemaSports
25/07 @ 08:22

Τους έχει τους Σλοβένους η ΑΕΚ! Οι αμφιβολίες του «Μανώλη» για το πέναλτι…

Επιστρέφοντας με ισοπαλία από την Σλοβενία, ουσιαστικά έχει την κατάσταση στα πόδια της η ΑΕΚ ενόψει του επαναληπτικού της προσεχούς Πέμπτης στο «σπίτι» της…

«Στην εποχή του VAR είναι πιο δύσκολο να δοθεί τέτοιο πέναλτι»-ThemaSports
24/07 @ 23:30

«Στην εποχή του VAR είναι πιο δύσκολο να δοθεί τέτοιο πέναλτι»

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μίλησε στην διάσκεψη Τύπου μετά την αναμέτρηση στη Σλοβενία όπου η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τσέλιε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ