Χωρίς συναισθηματισμούς ο Μιλένκο...

Χωρίς συναισθηματισμούς ο Μιλένκο...

Τοποθετήθηκε με ειλικρίνεια και χωρίς συναισθηματισμούς για τη μη κλήση του γιου του, Ματίας, στην Εθνική ο Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Τα δύο από τα τρία παιδιά του Μιλένκο, οι Ντανίλο και ΑΛεξάντερ πήραν κλήση για την Εθνική Κύπρου όμως όχι και ο Ματίας.

Ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα δέχθηκε ερώτηση σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αν αδικήθηκε ο Ματίας και διαφώνησε τονίζοντας ότι δεν παίζει στον Άρη αυτό το διάστημα και πως στην Εθνική πάντα πρέπει να παίζουν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι.

Τι είπε ακριβώς:

«Δεν θα συμφωνήσω ότι αδικήθηκε ο Ματία. Τελευταία δεν παίζει στον Άρη. Στην Εθνική ομάδα πάντα παίζουν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι».

Διαβάστε:

Σπόλιαριτς: «Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο...» - Τι είπε για τη μη κλήση στην Εθνική του Ματίας, τι για Ντανίλο, για Απόλλωνα και Άρη

Σε ποιο ΝΤΕΡΜΠΙ βλέπει ο Μιλένκο Σπόλιαριτς ότι θα κριθεί ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ληστεία της χρονιάς: Κλέβει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπαρτσελόνα

Η ληστεία της χρονιάς: Κλέβει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπαρτσελόνα

Μία σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να τα έχουν βρει σε όλα με τον Ντρο Φερνάντες, ένα από τα κορυφαία ταλέντα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.