Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το γεγονός ότι όλοι οι Σπόλιαριτς έπαιξαν στην Εθνική: «Σε αυτή την κλήση πήγαν οι Αλεξάντερ και Ντανίλο αλλά ναι έχουμε πάει όλοι οι Σπόλιαριτς στην Εθνική Κύπρου και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο».

Για την δική του παρουσία στην Εθνική Κύπρου και γενικά την παρουσία του εδώ: «Ήρθα από μία χώρα που ήθελα να παίξω εκεί αλλά σεβάστηκα το γεγονός ότι είχε καλύτερους παίκτες από εμένα. Όταν ήρθα στην Κύπρο δεν πίστευα ότι θα έμενα εδώ αλλά ούτε και το ότι θα μου έδιναν την ευκαιρία να παίξω στην Εθνική Κύπρου. Έπαιξα δυόμιση χρόνια και μου άρεσε πάρα πολύ που έπαιζα στην Κύπρο. Μετά από τόσα χρόνια εδώ είναι πλέον το σπίτι μου, νιώθω και εγώ Κύπριος».

Για το αν αδικήθηκε ο Ματία που δεν πήρε κλήση στην Εθνική: «Δεν θα συμφωνήσω ότι αδικήθηκε ο Ματία. Τελευταία δεν παίζει στον Άρη. Στην Εθνική ομάδα πάντα παίζουν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι».

Για την πρώτη κλήση του Αλεξάντερ: «Για τον Αλεξάντερ χαίρομαι πάρα πολύ. Του δόθηκε τώρα η ευκαιρία και με τα τελευταία ματς που έπαιξε το άξιζε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν άξιζαν κάποιοι άλλοι τερματοφύλακες».

Για τον Ντανίλο: «Ο Ντανίλο πήγε ξανά στην Εθνική, τα πάει πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Για τον δύσκολο όμιλο που θα είναι η Εθνική μας, για την στήριξη που πρέπει να έχει αλλά και το πόσος κόσμος πήγαινε παλαιότερα στο γήπεδο: «Είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Με την Σκωτία που είναι ο πρώτος αγώνας αν είναι όλοι καλά μπορούμε να πάρουμε κάτι. Για παράδειγμα στο φιλικό με Ισραήλ παίξαμε πολύ καλά και πήραμε διπλό που ίσως να μην πίστευαν πολλοί. Θα το πω ξανά ότι στην Εθνική πρέπει να παίζουν παίκτες που έχουν συμμετοχές στις ομάδες τους. Πρέπει οι ομάδες και ο κόσμος να στηρίξουν την Εθνική. Η Εθνική Κύπρου για μένα πρέπει να είναι πάνω από όλα. Εμείς όταν παίζαμε τότε στην Εθνική είχαμε γεμάτα γήπεδα και στο Τσίρειο και στο Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για το πώς πρέπει να βλέπουν οι παίκτες την προοπτική της Εθνικής: «Πρέπει οι παίκτες να νοιάζονται περισσότερο όταν παίζουν στην Εθνική. Πρέπει να γίνει επίσης και σωστή δουλειά στις ακαδημίες για να μάθουν και οι νεαροί παίκτες να έχουν υπομονή και να μην θέλουν εδώ και τώρα να παίξουν στην Εθνική».

Για την πορεία του Απόλλωνα: «Δεν μπορούσαν να πάνε τα πράγματα χειρότερα στον Απόλλωνα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο προπονητής και είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με καλές συνθήκες και όταν κερδίζεις συνεχώς».

Για την εξέλιξη στο περσινό πρωτάθλημα: «Εγώ πιστεύω ότι την τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφς που θα παίξει ο ΑΠΟΕΛ με τον Άρη θα κρίνεται ο τίτλος. Ο Άρης παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να πάει μέχρι τέλους».

Για το ότι δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού ο Άρης: «Μα ούτε πέρυσι είχε εμπειρία αλλά βγήκε Ευρώπη. Εγώ είμαι της άποψης ότι μπορούν και οι μικρές ομάδες να πάρουν τίτλο, είτε πρωτάθλημα είτε κύπελλο».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
15/04 @ 11:48

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ για να χρησιμοποιεί ως έδρα το ΓΣΠ τη νέα σεζόν στην Α' κατηγορία.

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
15/04 @ 18:51

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η παραμονή και τα ανυπόστατα σενάρια

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών-ThemaSports
13/04 @ 13:37

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών

Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Πολεμιδιών είχαν την ευκαιρία, την Τρίτη 9 Απριλίου, να παρακολουθήσουν μια διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. για την αξία του αθλητισμού, τον κόσμο του ποδοσφαιριστή και την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα!

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος-ThemaSports
13/04 @ 22:20

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος

Η Πάφος αντιμετωπίζει (Κυριακή, 14/04, 17:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση-ThemaSports
13/04 @ 22:58

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση φιλοξενεί (Κυριακή, 14/04, 19:30) την Ομόνοια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή-ThemaSports
11/04 @ 00:17

Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ