Διάλεξη αντιντόπινγκ για την Εθνική ομάδα Ανδρών

Διάλεξη αντιντόπινγκ για την Εθνική ομάδα Ανδρών

Διάλεξη για το αντιντόπινγκ παρακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η διάλεξη έγινε από τον Πρόεδρο της Αρχής Αντιντόπινγκ Δρ Μιχάλη Πέτρου στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή της Εθνικής μας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του UEFA Anti- Doping Education Programme που υλοποιεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την UEFA και την Αρχή Αντιντόπινγκ.

Ο κ. Πέτρου ενημέρωσε τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας για τον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών, τις εξαιρέσεις που υπάρχουν για χρήση για θεραπευτικό σκοπό, τη διαδικασία ελέγχου ντόπινγκ, τα Συμπληρώματα διατροφής και τις συνέπειες από το ντόπινγκ.

Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις / απορίες που απαντήθηκαν από τον κ. Πέτρου.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.