Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μη κλήση των ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας στην Εθνική: «Ήταν έκπληξη για εμάς, όμως είναι σεβαστή η απόφαση του προπονητή, όμως θα ήταν δίκαιο να βρίσκονται στην Εθνική ομάδα οι Σεργίου και Άδωνη. Στηρίζουμε την Εθνική ομάδα και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, τα παιδιά όμως θα συνεχίσουν την καλή δουλειά και η κλήση θα έρθει στη συνέχεια. Το περιμέναμε και στενοχωρηθήκαμε που δεν πήγαν, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό. Οι περισσότεροι περίμεναν την κλήση τους, άρα κάτι καλό γίνεται στη Νέα Σαλαμίνα. Τα παιδιά περίμεναν την κλήση, όμως παρόλο που δεν ήρθε αυτή, έχουν πείσμα για δουλειά. Υπολογίζουν την Εθνική ομάδα και περιμένουν τη συνέχεια, έτσι ώστε να βρίσκονται στο ρόστερ».

Για τα αγωνιστικά: «Είμαστε πιο ήρεμοι, αυτή είναι η αλήθεια. Ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει, είναι να κατακτήσουμε την 7η θέση, αποτελεί πρόκληση να τερματίσουμε πάνω από την ΑΕΛ και την Ανόρθωση. Υπάρχει και το προσωπικό κίνητρο, για να δείξουν μερικοί παίκτες πως έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν».

Για τα νέα ταλέντα: «Για τα νεαρά παιδιά είναι απόφαση του κ. Πουρσαϊτίδη, εάν θα τα χρησιμοποιήσει στη συνέχεια. Κλήθηκαν στην αποστολή οι Καλανίδης και Βίκτωρος, είμαι σίγουρος πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στις δοκιμασίες».

Για το θέμα του προπονητή: «Υπάρχουν τρεις προτεραιότητες στην ομάδα μας. Πρώτα είναι η Γενική Συνέλευση, εκεί όπου υπάρχουν και οι εκλογές, άρα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Προσωπική εκτίμηση είναι πως η πλειοψηφία θα συνεχίσει στο συμβούλιο. Το επόμενο θέμα είναι του τεχνικού διευθυντή και μετά του προπονητή. Η ομάδα θέλει να συνεχίσει μαζί τους και είμαστε αισιόδοξοι, γιατί υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στις συναντήσεις για συνέχιση της συνεργασίας μας».

Για τους παίκτες και αν υπάρχουν προτάσεις: «Για να προχωρήσει ο προγραμματισμός πρέπει να υπάρξει κατάληξη με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή. Τα συμβόλαια που λήγουν είναι αρκετά. Κίσσας, Μποτεάκ, Μάντζεκ, Τιάγκο, Μαργκάσα, Φελίπε, Μιγκελίτο, Ντιακιτέ, Οφόρι, σίγουρα ξεχνάω κάποιους, όμως το μέλλον τους αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ημέρες».

Για τα 75 χρόνια της Νέας Σαλαμίνας και τις εκδηλώσεις: «Έχουμε πολλές εκδηλώσεις, όπως και μία τον Δεκέμβριο είναι στο πρόγραμμα. Η δεύτερη μεγάλη εκδήλωση είναι στις 8/4 στη Λεμεσό και ονομάζεται «Αμμόχωστος – Μία πόλη – Μία ιστορία», σίγουρα οι 500 θέσεις που είναι στη διάθεση του κοινού αναμένεται να γεμίσουν».

Για την πετοσφαιρική ομάδα των ανδρών: «Μας απασχολεί η πετοσφαιρική ομάδα. Η ανδρική ομάδα έχει πρόβλημα, δεν υπάρχει γήπεδο για να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου για την ομάδα, έτσι ώστε ένα σύνολο με τόση ιστορία, να μη μείνει δίχως «σπίτι».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα-ThemaSports
20/04 @ 09:50

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ανανέωση συνεργασίας με τον Ισπανό

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»-ThemaSports
19/04 @ 21:09

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»-ThemaSports
19/04 @ 14:09

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου…

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!-ThemaSports
16/04 @ 20:33

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μετά το βίντεο... έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μελίσσας... 2025!-ThemaSports
16/04 @ 18:33

Μελίσσας... 2025!

Στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2025 ο Νίκος Μελίσσας.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»-ThemaSports
13/04 @ 19:34

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ