Γρηγόρης Κάστανος: Η ατάκα για τον Άρη και το «ανοιχτό» παράθυρο μεταγραφής
Ο Γρηγόρης Κάστανος έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την Μολδαβία, αναφέρθηκε και στο μέλλον του.




Η διάλεξη έγινε από τον Πρόεδρο της Αρχής Αντιντόπινγκ Δρ Μιχάλη Πέτρου στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή της Εθνικής μας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του UEFA Anti- Doping Education Programme που υλοποιεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την UEFA και την Αρχή Αντιντόπινγκ.
Ο κ. Πέτρου ενημέρωσε τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας για τον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών, τις εξαιρέσεις που υπάρχουν για χρήση για θεραπευτικό σκοπό, τη διαδικασία ελέγχου ντόπινγκ, τα Συμπληρώματα διατροφής και τις συνέπειες από το ντόπινγκ.
Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις / απορίες που απαντήθηκαν από τον κ. Πέτρου.
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις