Διάλεξη αντιντόπινγκ για την Εθνική ομάδα Ανδρών

Διάλεξη αντιντόπινγκ για την Εθνική ομάδα Ανδρών

Διάλεξη για το αντιντόπινγκ παρακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η διάλεξη έγινε από τον Πρόεδρο της Αρχής Αντιντόπινγκ Δρ Μιχάλη Πέτρου στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή της Εθνικής μας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του UEFA Anti- Doping Education Programme που υλοποιεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την UEFA και την Αρχή Αντιντόπινγκ.

Ο κ. Πέτρου ενημέρωσε τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας για τον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών, τις εξαιρέσεις που υπάρχουν για χρήση για θεραπευτικό σκοπό, τη διαδικασία ελέγχου ντόπινγκ, τα Συμπληρώματα διατροφής και τις συνέπειες από το ντόπινγκ.

Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις / απορίες που απαντήθηκαν από τον κ. Πέτρου.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Ράγιο Βαγεκάνο λύγισε με 1-0 την Εσπανιόλ και απομακρύνθηκε από τη ζώνη, κάτι που δεν κατάφερε η Σεβίλλη που ηττήθηκε 2-0 από τη Λεβάντε η οποία δεν τα παρατάει στη μάχη της παραμονής!