Έκανε τη δουλειά και… βλέπει «τελικό»!

Έκανε τη δουλειά και… βλέπει «τελικό»!

Εύκολη δουλειά είχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου το βράδυ της Τρίτης (21/03) στο πλαίσιο του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, καθώς κέρδισε με 3-0 σετ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (16-25), (12-25), (21-25).

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο Πανεπιστημίων ήταν μεγάλη και αποτυπώθηκε πλήρως σχεδόν και στα τρία σετ. Οι πετοσφαιριστές του κρατικού Πανεπιστημίου μπήκαν σοβαροί και χωρίς ίχνος υποτίμησης δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο. Πήραν εύκολα τα πρώτα δύο σετ (16-25, 15-25) και η συνέχεια έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, το Ευρωπαϊκό αντιστάθηκε, έφθασε κοντά, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πάρει έστω ένα σετ (21-25).

Το στοίχημα για το Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ο αγώνας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας την ερχόμενη αγωνιστική, το οποίο φιλοξενεί στην έδρα του (28/03, 21:00). Χρειάζεται νίκη και να καλύψει το σκορ της ήττας του (3-0) εάν θέλει να μπει ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χάρης Ρώμας για την πιθανή επιστροφή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Χάρης Ρώμας για την πιθανή επιστροφή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό , συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.