Πόσταρε... ΡΕΤΡΟ ο Τζούριακ με Ομόνοια - «Έβλεπα τα γκολ στην Ομόνοια και έπαιρνα δύναμη - Στο σπίτι μου έχω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσταρε... ΡΕΤΡΟ ο Τζούριακ με Ομόνοια - «Έβλεπα τα γκολ στην Ομόνοια και έπαιρνα δύναμη - Στο σπίτι μου έχω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο παλαίμαχος επιθετικός που αγωνίστηκε στην Ομόνοια, Τζούριακ, κοινοποίησε την ανάρτηση του γκρουπ «RETRO» που αναφέρεται σε δηλώση του για το πως ξεπέρασε το πρόβλημα λευχαιμίας που τον ταλαιπωρούσε.

«Όταν πέρασα αυτή την περιπέτεια με την λευχαιμία, έβλεπα κασέτες με τα γκολ που σημείωσα στην Ομόνοια και έπαιρνα δύναμη να την ξεπεράσω. Στο σπίτι μου έχω μία μεγάλη βιβλιοθήκη γεμάτη με βίντεο, άλμπουμ, τα μετάλλια του πρωταθλήματος, το κύπελλο του πρώτου σκόρερ, χρυσά τριφύλλια και χρυσά αεροπλανάκια» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τζούριακ.

Δείτε την ανάρτηση με το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Άνοιξε τα  φτερά του» για το εξωτερικό ο Πιερή! Η νέα του ομάδα...

«Άνοιξε τα φτερά του» για το εξωτερικό ο Πιερή! Η νέα του ομάδα...

Έτοιμος να «ανοίξει τα φτερά του» για το εξωτερικό είναι ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, Ανδρέας Πιερή!