EuroLeague: «Χρόνια πολλά στον έναν και μοναδικό, Ζέλικο Ομπράντοβιτς»

EuroLeague: «Χρόνια πολλά στον έναν και μοναδικό, Ζέλικο Ομπράντοβιτς»

Τις ευχές για τα 63α γενέθλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έστειλε η EuroLeague στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Ανάρτηση με ευχές για τα γενέθλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που κλείνει σήμερα (09/03), τα 63 του χρόνια έκανε στα social media η EuroLeague.

«Χρόνια πολλά στον έναν και μοναδικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς» έγραψε χαρακτηριστικά η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργανώσεις ,τονίζοντας για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και νυν της Παρτιζάν, πως μετρά εννέα κατακτήσεις του τροπαίου.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο ΚΟΑ καλεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς να χρησιμοποιεί ως έδρα το «Σπύρος Κυπριανού»

Ο ΚΟΑ καλεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς να χρησιμοποιεί ως έδρα το «Σπύρος Κυπριανού»

Στην παρουσία της ηγεσίας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, στην οποία τιμήθηκαν οι κορυφαίες ομάδες και παίκτες/παίκτριες για το 2025.