Και ο Χάβι Ροδάθα της Krasava ΕΝΥ στη λίστα!
Συνεχίζει τις διεργασίες η διοίκηση της ΑΕΚ για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στην τεχνική ηγεσία.




«Ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής της Β’ κατηγορίας, κερδίζοντας, στο Κοινοτικό Αγίου Δομετίου, με 19-17 (ημίχρονο 9-5) τον ΑΟ Αραδίππου και έτσι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Η ομάδα του Αγίου Παύλου έφθασε τους 22 βαθμούς, αφήνοντας τέσσερις βαθμούς πιο πίσω το συγκρότημα της Αραδίππου, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν στη διοργάνωση.
Ο Μάριος Γρηγορίου με έξι γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές, ενώ ισάριθμα τέρματα πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο William Neylor».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις