Σέλτικ-Ρέιντζερς: Συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σέλτικ-Ρέιντζερς: Συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι τίτλου που θα κρίνει τον κάτοχο του Λιγκ Καπ, με τους οπαδούς των Σέλτικ και Ρέιντζερς να έρχονται σε σύγκρουση και το κλίμα στη Γλασκώβη να είναι τεταμένο.

Ένταση επικρατεί λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ Σκωτίας ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να συγκρούονται μεταξύ τους.

Η κατάσταση στη Γλασκώβη είναι έκρυθμη από το πρωί της Κυριακής (26/2), ενώ οργανωμένοι οπαδοί βρέθηκαν από νωρίς έξω από το Χάμπτεν Παρκ και ενεπλάκησαν σε επεισόδια, με τους ανθρώπους της ασφάλειας να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Σε άλλο μέρος της πόλης, φίλαθλοι των Κελτών εμφανίστηκαν σε δρόμο όπου βρίσκονταν ultras της Ρέιντζερς, οι οποίοι κολλούσαν αφίσες, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κυνηγητό.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ: «Έζησα πολύ ωραία χρόνια στην Κύπρο»

ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ: «Έζησα πολύ ωραία χρόνια στην Κύπρο»

Ο Θωμάς Στρακόσια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletiko αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κύπρο, καθώς ο νεαρός κίπερ βρισκόταν στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ το 2007, όταν ο πατέρας του, Φώτης, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στους γαλαζοκίτρινους.