Απόδραση στα πέναλτι για την... «εφτάψυχη» Σαχτάρ!

Απόδραση στα πέναλτι για την... «εφτάψυχη» Σαχτάρ!

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έστειλε το ματς στα πέναλτι χάρη σε απίθανο αυτογκόλ στο 119’ και εντέλει απέκλεισε τη Ρεν με 5-4 – έχοντας ηττηθεί 2-1 σε 120’ αγώνα.

Το 16ο και τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League πήγε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Οι σκληροτράχηλοι Ουκρανοί μπορεί να ηττήθηκαν 2-1 από τη Ρεν, ωστόσο φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στα πέναλτι, όπου επικράτησαν 5-4 των Βρετόνων.

Μία υπέροχη αντεπίθεση των Γάλλων έφερε το 1-0 από τον Τοκό Εκαμπί στο 52’, με το ματς να οδηγείται στην παράταση – καθώς η Σαχτάρ είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο ματς.

Μία ακόμη εκπληκτική αντεπίθεση έφερε το 2-0 από τον Σαλάχ στο 110’, με τη Ρεν να αγκαλιάζει την πρόκριση.

Ωστόσο, ένα απίθανο αυτογκόλ του Μπαλοσιάν στο 119’ έστειλε την αναμέτρηση στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου η Σαχτάρ επιβλήθηκε 5-4, παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φλικ: “Ευχαριστώ τον Ντέκο και τον πρόεδρο που έχτισαν αυτή την υπέροχη Μπαρτσελόνα”

Φλικ: “Ευχαριστώ τον Ντέκο και τον πρόεδρο που έχτισαν αυτή την υπέροχη Μπαρτσελόνα”

Η Μπαρτσελόνα έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν μέσω του αγώνα της με την Αλ Αχλί για το τουρνουά Ζοάν Γκαμπέρ, με τον Χάνσι Φλικ να παίρνει το λόγο και να ευχαριστεί τους διοικούντες τον σύλλογο για τις κινήσεις που πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι.