Λόπες: «Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε για εμάς και για τον κόσμο μας»

Λόπες: «Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε για εμάς και για τον κόσμο μας»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στην Kosicka futbalova arena ανάμεσα στην Ντνίπρο και την ΑΕΚ για την ενδιάμεση φάση του Κόνφερενς Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Ράφα Λόπες.

Αναλυτικά:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι, μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Κύπρο. Ήρθαμε για να νικήσουμε όμως απέναντι ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε για εμάς και για τον κόσμο μας.

Είχαμε το πλεονέκτημα του πρώτου ματς, όλοι βοήθησαν μέσα στο γήπεδο και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς.

Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, είμαστε πρώτοι, περάσαμε στην επόμενη φάση και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Από αύριο βλέπουμε Απόλλωνα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε η Μαγιόρκα - Αποχαιρέτησε τη La Liga η Τζιρόνα, στο Conference League η Χετάφε!

Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε η Μαγιόρκα - Αποχαιρέτησε τη La Liga η Τζιρόνα, στο Conference League η Χετάφε!

Αντίο στη La Liga είπε η Μαγιόρκα η οποία παρά το 3-0 επί της Οβιέδο, αποχαιρέτησε λόγω διαφοράς τερμάτων με την Οσασούνα. Έμεινε στο 1-1 με την Έλτσε και έπεσε η Οβιέδο, νίκη Ευρώπης για Χετάφε!