ΑΤΑΚΕΣ για Ουζόχο - «Με βάση την εξαιρετική του φόρμα είναι...»

ΑΤΑΚΕΣ για Ουζόχο - «Με βάση την εξαιρετική του φόρμα είναι...»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Νιγηρίας, Ίκε Σορούνμου, αναφερόμενος για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φρανσίς Ουζόχο, είπε τα εξής:

«Όλοι οι τερματοφύλακες στην ομάδα είναι καλοί, αλλά πιστεύω ότι ο Ουζόχο εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένα, με βάση και την εξαιρετική του φόρμα μέχρι στιγμής στην ομάδα του. Αν δεν υπάρξει κάποιος τραυματισμός, δεν αναμένεται να γίνουν δραστικές αλλαγές στην ομάδα.

«Συνεχίζω να ψάχνω για περισσότερα ταλέντα στο πρωτάθλημα της Νιγηρίας. Μπορώ όμως να δοκιμάσω νέους τερματοφύλακες μόνο σε φιλικά παιχνίδια και όχι σε επίσημους αγώνες».

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δώνης για το δεύτερο διαζύγιο με ΑΠΟΕΛ: «Από τα νεύρα μου βάραγα το καπό, έκραξα τον πρόεδρο στους παίκτες»

Δώνης για το δεύτερο διαζύγιο με ΑΠΟΕΛ: «Από τα νεύρα μου βάραγα το καπό, έκραξα τον πρόεδρο στους παίκτες»

Ο Ελλαδίτης κόουτς, Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη του στους Betarades θυμήθηκε τα όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο που έφυγε την δεύτερη φορά από τους γαλαζοκίτρινους.