Παίρνει την απόφαση για το μέλλον του ο Τόνι Κροός

Παίρνει την απόφαση για το μέλλον του ο Τόνι Κροός

Ανάμεσα στην ανανέωση και την απόσυρση βρίσκεται ο Τόνι Κρόος, με την Ρεάλ να περιμένει με ανυπομονησία την απόφαση του.

Διχασμένος μοιάζει για το μέλλον της καριέρας του ο Τόνι Κρόος, που αποφασίζει αν θα ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο με την Ρεάλ ή αν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο 33χρονος σταρ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και η «βασίλισσα» έχει ήδη έτοιμη πρόταση ανανέωσης, περιμένοντας σε τι θα καταλήξει ο παίκτης.

Το μόνα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι πως ο Γερμανός μέσος θέλει να σταματήσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και όπως έχει πει δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται ύστερα από το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κρόος έχει σκοπό να αποσυρθεί αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο, αφού μπορεί ακόμα όχι μονό να προσφέρει πολλά στην Ρεάλ αλλά και να παίξει γεμάτα 90λεπτα, όπως έχει κάνει και φέτος. Αν αποσυρθεί, θα μπει σε μια λίστα παικτών που αποσύρθηκαν όσο ήταν μέσα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου, όπως ο Ζιντάν, ο Φαν Μπάστεν, ο Καντονά, ο Πλατινί και όχι μόνο.

Φέτος ο Κρόος έχει αγωνιστεί 31 φορές, σκοράροντας δυο γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασσιστ.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Μακάρι να είναι η τελευταία φορά - Ήταν να πάω και εγώ οδικώς για το ματς με τη Λιόν»

«Μακάρι να είναι η τελευταία φορά - Ήταν να πάω και εγώ οδικώς για το ματς με τη Λιόν»

Για το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία στο οποίο επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης.