Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Εκλογική είναι η συνέλευση στην ΚΟΠ το προσεχές Καλοκαίρι. Ο χρόνος θα δείξει, αν τα πλείστα σωματεία που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, θα κινήσουν τις διαδικασίες για να φύγει το «αιώνιο» καθεστώς.

Εννοούμε τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα και όλους αυτούς που τον περιτριγυρίζουν εδώ και παρά πολλά χρόνια. Νoμίζουμε ότι… «έφαγαν» ήδη τα ψωμιά τους. «Χορτάσαμε» κι όλοι εμείς, από την «τεράστια» προσφορά τους!    

Σε περίπτωση που υπάρξει «κίνημα» για αλλαγή, θα πρέπει να κάμουν και κάτι άλλο. Να επιλέξουν νέους ανθρώπους, νέες φάτσες, όχι να προτείνουν ανθρώπους που τους… «φάγαμε στην μάπα», από την προϋπηρεσία τους σε άλλα πόστα της δημόσιας ζωής.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι στην Νήσο των Αγίων, πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που το μόνο πράγμα που κυνηγούν είναι να «στρογγυλοκάθονται» σε καρέκλες, για να έχουν εξουσία στα χέρια τους.  

Τώρα που αλλάζει η Κυβέρνηση, είναι μερικοί που έμειναν στην απ’ έξω. Είναι μάλλον φυσιολογικό να… προαλείφονται για νέους «θρόνους».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τα μαύρα περιβραχιόνια και ο τρόπος που ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Τα μαύρα περιβραχιόνια και ο τρόπος που ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην προσεχή αναμέτρηση με τον Asteras AKTOR τόσο με μαύρα περιβραχιόνια όσο και με λουλούδια σε δυο συγκεκριμένα σημεία.