Θλίψη στην ΚΟΚ για τον θάνατο του Πέτρου Ευθυβούλου

Θλίψη στην ΚΟΚ για τον θάνατο του Πέτρου Ευθυβούλου

Ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και η Γραμματεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Πέτρου Ευθυβούλου, ο οποίος υπήρξε φροντιστής του καλαθοσφαιρικου ΑΠΟΕΛ για πάρα πολλά χρόνια.

Η ΚΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους και την οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Πηγή: www.cbf.basketball

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Στην πόρτα της εξόδου ο Ηλίας Χαραλάμπους - ένα βήμα πριν από την απόλυση» – ΧΑΜΟΣ στα Ρουμανικά ΜΜΕ για τον Κύπριο τεχνικό

«Στην πόρτα της εξόδου ο Ηλίας Χαραλάμπους - ένα βήμα πριν από την απόλυση» – ΧΑΜΟΣ στα Ρουμανικά ΜΜΕ για τον Κύπριο τεχνικό

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον των Ηλία Χαραλάμπους, αλλά και Οκτάβιαν Ποπέσκου στον Λεβαδειακό, καθώς οι Ρουμάνοι προβλέπουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, ενώ βάζουν στο παιχνίδι και τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό των Βοιωτών ως δανεικός από την Στεάουα Βουκουρεστίου.