Λήξη συναγερμού για Γιάννη - Θα μείνει εκτός για λίγες ημέρες

Λήξη συναγερμού για Γιάννη - Θα μείνει εκτός για λίγες ημέρες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε την σοβαρή ζημιά στον καρπό του δεξιού χεριού και θα αναγκαστεί να χάσει λίγες αναμετρήσεις των Μπακς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τραυματίστηκε στον καρπό του δεξιού χεριού, σε προσπάθειά του να ανακόψει τον Κόμπι Ουάιτ στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Μπουλς, με τον τραυματισμό του να τον κρατάει και εκτός All-Star Game.

Ο «Greek Freak», μάλιστα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι απέφυγε την σοβαρή ζημιά στον καρπό του δεξιού χεριού, με τον τραυματισμό του να τον κρατάει εκτός για τις επόμενες ημέρες.  

Ο Γιάννης θα χάσει μερικούς αγώνες των Μπακς, ωστόσο στα «Ελάφια» υπήρξε λήξη συναγερμού για τον Έλληνα σούπερ σταρ, που έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι τίποτα δεν μπορεί να τον αφήσει εκτός παρκέ για μεγάλο διάστημα.

 

Πηγή: www.sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο αλγόριθμος για τον ΤΙΤΛΟ στη Cyprus League: Το ποσοστό που δίνει στην Ομόνοια που... εκτοξεύθηκε! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο αλγόριθμος για τον ΤΙΤΛΟ στη Cyprus League: Το ποσοστό που δίνει στην Ομόνοια που... εκτοξεύθηκε! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Οι 7 συνεχόμενες νίκες της Ομόνοιας αποτυπώνονται και στις προβλέψεις του υπερυπολογιστή της σελίδας Football Meets Data.