Πένθος στον παγκόσμιο στίβο - Πέθανε ο θρυλικός, Γκρεγκ Φόστερ

Πένθος στον παγκόσμιο στίβο - Πέθανε ο θρυλικός, Γκρεγκ Φόστερ

Στο πένθος βυθίστηκε ο παγκόσμιος στίβος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του θρυλικού Ολυμπιονίκη, Γκρεγκ Φόστερ.

Ο Φόστερ, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 και αναδείχθηκε τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 110μ. με εμπόδια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών. 

Ο Αμερικανός σπρίντερ είχε διαγνωστεί με αμυλοείδωση το 2016, είχε ακολουθήσει χημειοθεραπεία ενώ υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς το 2020.  

Ο Γκρεγκ Φόστερ, αποτέλεσε θρυλική μορφή για το αγώνισμα των 110μ. με εμπόδια, όπου κυριάρχησε τη δεκαετία του ’90, κατακτώντας τρία χρυσά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ένα ασημένιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε ΓΣΠ και ΑΕΚ Αρένα

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε ΓΣΠ και ΑΕΚ Αρένα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018