Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους ο Ντανίλο

Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους ο Ντανίλο

Ο Ντανίλο θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και θα παραμείνει στο Τορίνο μέχρι το 2025.

Στο Τορίνο θα παραμείνει μέχρι το 2025 ο Ντανίλο, ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση των «μπιανκονέρι» είχε σε προτεραιότητα την επέκταση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα, κάτι που είχε στα... σκαριά από τον περασμένο Σεπτέμβριο και τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, αποτελεί βασικό κομμάτι της αμυντικής γραμμής του Μαξ Αλέγκρι, ενώ πλέον αγωνίζεται στην τριάδα των στόπερ μαζί με τους συμπατριώτες του, Μπρέμερ και Άλεξ Σάντρο.

Το υπάρχον συμβόλαιό του θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι οι ίδιες με το υπάρχον, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2024.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη και συνεχίζει να ελπίζει η Οβιέδο - Άλωσε τη Βαλένθια η ψυχωμένη Θέλτα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη και συνεχίζει να ελπίζει η Οβιέδο - Άλωσε τη Βαλένθια η ψυχωμένη Θέλτα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Οβιέδο συνεχίζει, έστω και με λίγες πιθανότητες να ελπίζει στη σωτηρία, αφού νίκησε 1-0 και έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη. Σπουδαίο «διπλό» στη Βαλένθια για τη Θέλτα, ισόπαλες Αλαβές και Οσασούνα.

BEST OF THEMASPORTS