Γιάννης Ιωάννου

Δόξα και Πάφος FC κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (15/02, 18:00) στο γήπεδο της Περιστερώνας, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες θα επιδιώξουν να κάνουν το... πρώτο βήμα για πρόκριση στους «4».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βέβαια, η Πάφος FC παρότι αγωνίζεται εκτός έδρας, είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα που άρχισε να βρίσκει τα... "πατήματα" της μετά την έλευση του Κώστα Σακκά, ο οποίος τόνισε ξεκάθαρα, πως η Δόξα δεν θα βάλει σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο επειδή ο μεγάλος της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (19/02, 18:00) για την 24η αγωνιστική, αλλά αυτοί που θα αγωνιστούν, δηλώνουν αποφασισμένοι να... διαψεύσουν τα προγνωστικά και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού της 28ης Φεβρουαρίου (18:00) στο "Στέλιος Κυριακίδης".

Στην αντίπερα όχθη, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Πάφο, η οποία δεν θα... αρκεστεί στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος, αλλά έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα τα δώσει όλα για να περάσει το εμπόδιο της Δόξας και να βρεθεί στα ημιτελικά.

Ο Χένινγκ Μπέργκ έδωσε έμφαση στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του, για να αντιμετωπίσουν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή και χωρίς να αποπροσανατολιστούν από τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρώτάθλημα (σ.σ. κέρδισε η Πάφος εντός με 3-1 και εκτός με 3-0), ούτε και από τη βαθμολογική θέση της Δόξας, η οποία έχει αποδείξει πως έχει ποιότητα και αν βρεθεί στη μέρα της, μπορεί να κάνει μεγάλες... ζημιές.

Ο Νορβηγός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, όμως επειδή ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ανεβασμένη Ανόρθωση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" (20/02, 19:00) για την 24η αγωνιστική, ενδέχεται να... "ανακατέψει την τράπουλα" στο πλαίσιο ενός στοχευμένου ροτέισιον.

Τετάρτη, 15.02.2023 / 18:00
ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς - ΠΑΦΟΣ FC
Στάδιο: Κατωκοπιά – Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης»
Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Πάφο, όμως την άλλη Τετάρτη θα είναι ΑΛΛΟ ματς...-ThemaSports
10/04 @ 23:38

Προβάδισμα πρόκρισης για την Πάφο, όμως την άλλη Τετάρτη θα είναι ΑΛΛΟ ματς...

Έστω και δύσκολα, η Πάφος FC πήρε το ζητούμενο κόντρα στον Απόλλωνα και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, ενόψει του επαναληπτικού της 17ης Απριλίου στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ωραίο σκηνικό με Στεπίνσκι και παίκτη του Άρη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
10/04 @ 19:47

Ωραίο σκηνικό με Στεπίνσκι και παίκτη του Άρη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα ωραίο στιγμιότυπο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο στάδιο «Αλφαμέγα», κατά τη διάρκεια της αναγνωριστικής βόλτας των παικτών του Άρη και της Ομόνοιας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα ΤΡΙΑ γκολ, το χαμένο πέναλτι, η αποβολή και οι καλύτερες φάσεις στο Άρης-Ομόνοια!-ThemaSports
10/04 @ 22:03

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα ΤΡΙΑ γκολ, το χαμένο πέναλτι, η αποβολή και οι καλύτερες φάσεις στο Άρης-Ομόνοια!

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και την Ομόνοια που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

ΠΑΡΤΙ με νέα ΤΡΙΑΡΑ για την Ομόνοια απέναντι στον Άρη και ΚΛΕΙΔΩΣΕ την πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ!-ThemaSports
10/04 @ 21:54

ΠΑΡΤΙ με νέα ΤΡΙΑΡΑ για την Ομόνοια απέναντι στον Άρη και ΚΛΕΙΔΩΣΕ την πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ!

Μία επιβλητική Ομόνοια κυριάρχησε απένατι στον απογοητευτικό Άρη, τον οποίο συνέτριψε με 0-3 στο στάδιο «Αλφαμέγα» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό κυπέλλου και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό ενόψει του επαναληπτικού της 17ης Απριλίου στο ΓΣΠ!

ΚΥΠΕΛΛΟ: Τα φώτα σε «Στέλιος Κυριακίδης» και «Αλφαμέγα»  -ThemaSports
10/04 @ 09:10

ΚΥΠΕΛΛΟ: Τα φώτα σε «Στέλιος Κυριακίδης» και «Αλφαμέγα»

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή, αφού θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί σε «Στέλιος Κυριακίδης» και «Αλφαμέγα».

Διαιτητές ημιτελικής φάσης Κυπέλλου Coca - Cola-ThemaSports
09/04 @ 14:04

Διαιτητές ημιτελικής φάσης Κυπέλλου Coca - Cola

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των πρώτων ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Coca – Cola.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ