Βραχίμης: «Ήταν αυτό που έλειπε από την Ανόρθωση...» - ΑΤΑΚΕΣ για Βέσκο Μιχαήλοβιτς

Βραχίμης: «Ήταν αυτό που έλειπε από την Ανόρθωση...» - ΑΤΑΚΕΣ για Βέσκο Μιχαήλοβιτς

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Φοίβος Βραχίμης, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM.

Για τη φετινή Ανόρθωση: «Η χρονιά ήταν άσχημη, έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Ενισχύθηκε με ορισμένους παίκτες, έγιναν αλλαγές στα διοικητικά. Με την Ομόνοια η ομάδα ήταν πολύ καλή. Οι νέοι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Ελπίζουμε να υπάρξει και συνέχεια. Πήραμε μια ευρεία νίκη. Πιστεύω άλλαξε η ψυχολογία στην ομάδα».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Ήταν αυτό που έλειπε από την ομάδα, υστερούσαμε στο σκοράρισμα. Στους αγώνες που έδωσε η ομάδα έδειξε να δυσκολεύεται να δημιουργήσει και να σκοράρει. Αυτό που περιμένει ο κόσμος της ομάδας είναι να συνεχίσει η ομάδα όπως έπαιξε με την Ομόνοια. Μέχρι τώρα ήταν αποτυχημένη η πορεία της ομάδας».

Για το κύπελλο: «Επειδή αποτύχαμε στο πρωτάθλημα, έχουμε την ευκαιρία στο κύπελλο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς: «Πάντα κρίνουμε τον προπονητή στο τέλος με το έργο του. Ανάλαβε την ομάδα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Έφερε την αλλαγή. Στη συνέχεια θα δείξει περισσότερα πράγματα. Σε 2-3 παιχνίδια θα έχω την τελική μου άποψη. Θα βοηθήσει ο Βέσκο».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Η Νέα Σαλαμίνα έχει μια πετυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα. Όταν έχουμε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι εγώ σκέφτομαι τα πιο παλιά χρόνια. Εμείς περιμέναμε πάντα αυτό το παιχνίδι. Τότε οι παίκτες ήταν γέννημα θρέμμα των ομάδων. Βλέπω στο διαδίκτυο σήμερα όλες τις αναρτήσεις και γράφει «Στόχος μας η επιστροφή στην Αμμόχωστο». Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Για τις δικές του αναμνήσεις: «Είναι πολλές οι αναμνήσεις και στα παιχνίδια στην Αμμόχωστο και στα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς. Είναι άλλες οι εποχές τώρα. Οι ξένοι παίζουν για τα λεφτά. Τον καιρό μας έπαιζες σε μια ομάδα και ήταν ισόβιο. Εγώ έπαιζα 16 χρόνια στην Ανόρθωση».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς: Η μεγάλη ευκαιρία για άνοδο και ο στόχος του Top 32

Τσιτσιπάς: Η μεγάλη ευκαιρία για άνοδο και ο στόχος του Top 32

Η επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά σε υψηλό επίπεδο στα Grand Slam και η παρουσία του στον 4ο γύρο του US Open (η καλύτερη πορεία της καριέρας του στη Νέα Υόρκη), του επέτρεψαν να κερδίσει σημαντικό έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη.