Μπορεί ο Πεπ να φύγει πριν το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν; «Ναι», σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων!

Μπορεί ο Πεπ να φύγει πριν το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν; «Ναι», σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων!

Διόλου απίθανη έχουν αρχίσει πλέον να θεωρούν την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη Μάντσεστερ Σίτι τα στοιχηματικά γραφεία, με τον Καταλανό να έχει δηλώσει πως αν οι «πολίτες» του έχουν πει ψέματα, δεν θα συνεχίσει σε αυτούς!

«Σοκ» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκληθεί με την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τη Μάντσεστερ Σίτι και με τις κατηγορίες που αποδίδονται στους «πολίτες» για την παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play, για συνεχόμενες σεζόν.

Ουδείς γνωρίζει αν κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν συμβεί αυτό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» τους από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είτε η ποινή αφορά την αφαίρεση βαθμών, είτε την αφαίρεση τροπαίων, είτε τον υποβιβασμό σε μη επαγγελματική κατηγορία, ο Καταλανός προπονητής είναι αποφασισμένος να μην ακολουθήσει τους «πολίτες».

Έχει ήδη καταστήσει σαφές άλλωστε πως αν αποδειχθεί αληθινή η κατηγορία για παραβίαση των κανόνων, θα αισθανθεί πως τον έχουν κοροϊδέψει οι ιθύνοντες του συλλόγου, με συνέπεια να μην μπορεί να συζητήσει πλέον άλλο μαζί τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, τα γραφεία στοιχημάτων αποφάσισαν να μειώσουν ιδιαίτερα την απόδοση που αφορά μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Οι πιθανότητες πλέον «γέρνουν» προς αυτό το ενδεχόμενο και φτάσαμε στο σημείο που αν φύγει από το Μάντσεστερ ο Καταλανός προπονητής, όσοι είναι διατεθειμένοι να ποντάρουν σε αυτό, θα κερδίσουν… λιγότερα από όσα θα έπαιρναν, σε περίπτωση παραμονής του!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται η κρίσιμη απόφαση για τη θαλάσσια σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας - Τι ισχύει μέχρι το 2027

Έρχεται η κρίσιμη απόφαση για τη θαλάσσια σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας - Τι ισχύει μέχρι το 2027

Εξασφαλισμένη είναι η διεξαγωγή της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας και το 2027, ενώ απόφαση για το κατά πόσον θα υπάρξει συνέχιση της επιδότησής της από το 2028 και μετά θα ληφθεί εντός του 2027, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, Κυριάκος Αλιούρης.

BEST OF THEMASPORTS