Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας Νίκος Μελίσσας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Show Must Go On».

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η ομάδα είναι πολύ καλά, εδώ δεν έχουμε δει χιόνια, πριν μια εβδομάδα ακόμα υπήρχαν άνθρωποι στη θάλασσα και στην παραλία, είναι διαφορετικό το κλίμα σε σχέση με την Ελλάδα».

«Η Νέα Σαλαμίνα είναι προφυγική ομάδα, αγαπιέται από μεγάλη μερίδα κόσμου που ακολουθεί την ομάδα, ακόμα και στα εκτός έδρας. Οι αποστάσεις βολεύουν. Πέρσι αγωνιζόταν στην β' κατηγορία, είχε πέσει και λόγω κορωνοϊού, έπαιζαν σερί ματς. Το κυπριακό πρωτάθλημα έχει ανέβει πάρα πολύ. Πέραν των παραδοσιακών μεγάλων ομάδων, ήρθαν και επενδυτές που μπήκαν στον Άρη και την Πάφο.

Το κυπριακό πρωτάθλημα έχει μεγάλο ανταγωνισμό σε σχέση με την Ελλάδα. Οι μικρές ομάδες κερδίζουν τις μεγάλες ομάδες, τρεις ομάδες κυνηγούν τον τίτλο, τέσσερις για είσοδο στην εξάδα, και 4 για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο ΑΠΟΕΛ έχει φανέλα, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα το απέδειξε και στην Ευρώπη. Ο Άρης μπορεί να καταστρέψει μια ομάδα, όμως έχει κάποια προβληματάκια.

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα με τους επενδυτές. Με τους επενδυτές άλλαξαν πολλά. Η Ομόνοια και η Ανόρθωση που έχουν ιστορία και κόσμο όμως έχουν μείνει πιο πίσω στη βαθμολογία».

«Το καλοκαίρι έπαιζαν τρεις ομάδες που μπήκαν στους ομίλους και μόνο μια ομάδα από την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός. Βοηθάει ο ανταγωνισμός. Στην Ελλάδα βλέπεις κάτι 3-0. Η Λαμία δεν έχει κερδίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός δεν κέρδισε ποτέ στην Τούμπα, εδώ είναι διαφορετικά».

Για την απόφαση του να έρθει στην Νέα Σαλαμίνα: «Ήθελα μια αλλαγή. Πέρσι στον Παναιτωλικό είχαμε μια καλή σεζόν. Μεγάλωσα στον ΠΑΟΚ, όλα τα οφείλω στον ΠΑΟΚ. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ενδιαφέρθηκε η Νέα Σαλαμίνα, ρώτησα και πήρα θετικά μηνύματα. Αποφάσισα να μπω σε μια άλλη αγορά, ένα νέο πρωτάθλημα. Ήταν μια μεγάλη επιθυμία να παίξω φουλ σεζόν και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα σε κάνουν πράγματα να μην νιώθεις ποδοσφαιριστής. Βλέπεις να μην γίνονται ματς για... δοκάρια. Εδώ δίνουν έμφαση στις εγκαταστάσεις και την σχέση με τον ποδοσφαιριστή. Βρήκα αυτό που παρουσίασαν, οι συνθήκες είναι καλύτερες. Το επίπεδο είναι ένα κλικ πιο κάτω δεν είναι μεγαλύτερη η ψαλίδα».

«Στα ξένα νιώθω Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος. Βλέπεις ότι η συμπεριφορά στον ξένο είναι διαφορετική. Πρέπει να το αποδεχθείς, η κατάσταση αυτή δεν θα αλλάξει. Ο ξένος θα πάρει 2 ευκαιρίες και εσύ μία. Πρέπει να την αξιοποιήσεις».

«Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε κριτική, όμως βλέπουμε ότι το πλάνο πλέον αρχίζει να λειτουργεί, έχει μέταλλο, όταν κερδίζεις 2 φορές και μια πρόκριση τον Παναθηναϊκό που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο κάτι δείχνει. Βγαίνει η δουλειά, πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια. Δεν ξέρω να είναι αρκετό για να γίνει η υπέρβαση. Κάτι λείπει στην λεπτομέρεια για να κάνει πρωταθλητισμό».

 

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!-ThemaSports
16/04 @ 20:33

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μετά το βίντεο... έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μελίσσας... 2025!-ThemaSports
16/04 @ 18:33

Μελίσσας... 2025!

Στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2025 ο Νίκος Μελίσσας.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»-ThemaSports
13/04 @ 19:34

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Η αρχική ενδεκάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
13/04 @ 15:38

Η αρχική ενδεκάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, για το σημερινό (18:00) παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 9η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

Νέα Σαλαμίνα: ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον 16χρονο Κοντόπουλο - Συμβόλαιο στο «κανόνι» των ακαδημιών της-ThemaSports
12/04 @ 18:25

Νέα Σαλαμίνα: ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον 16χρονο Κοντόπουλο - Συμβόλαιο στο «κανόνι» των ακαδημιών της

Οι φοβερές του επιδόσεις έφεραν το επαγγελματικό συμβόλαιο

«Έρχεται άλλη μία ανακοίνωση - Είχαμε κάποιες συνομιλίες με ενδιαφερόμενο»-ThemaSports
12/04 @ 14:48

«Έρχεται άλλη μία ανακοίνωση - Είχαμε κάποιες συνομιλίες με ενδιαφερόμενο»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, «στάθηκε» στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και στην επόμενη μέρα των «ερυθρολεύκων».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ