«Πέταξαν» για προημιτελικά Άιντραχτ και Φράιμπουργκ!

«Πέταξαν» για προημιτελικά Άιντραχτ και Φράιμπουργκ!

Η Άιντραχτ ζορίστηκε αλλά λύγισε 4-2 τη Ντάρμσταντ, ενώ η Φράιμπουργκ νίκησε εύκολα την Σαντχάουσεν με σκορ 2-0 και αμφότερες προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στα προημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου πέρασαν Άιντραχτ και Φράιμπουργκ! Οι «αετοί» ζορίστηκαν αλλά επικράτησαν 4-2 την Ντάρμσταντ και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπως και η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ με το 2-0 στην έδρα της Σαντχάουσεν, αποφεύγοντας τις εκπλήξεις.

Ο Κόλο-Μουανί μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για την Άιντραχτ, με τον Χόνσακ στο 29’ και στο 31’ να χτυπάει για τους φιλοξενούμενους κάνοντας την ανατροπή για το 2-1. Ο Μπορέ στο 44ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2, ενώ ο Καμαντά στο 62’ έγραψε το 3-2. Ο Κόλο Μουανί έβαλε στις καθυστερήσεις το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

 

Από την άλλη, η Φράιμπουργκ χτύπησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πέρασε στην προημιτελική φάση. Ο Λίνχαρτ στο 87ο λεπτό έκανε το 1-0, με τον Πέτερσεν στο 90+5’ να γράφει το 2-0. Κάπως έτσι, η Σαντχάουσεν βρέθηκε εκτός διοργάνωσης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα ζευγάρια των "16" του Κυπέλλου
Πάντερμπορν-Στουτγάρδη 1-2
Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ 2-1
Λειψία-Χοφενχάιμ 3-1
Μάιντζ-Μπάγερν Μονάχου 0-4
Σαντχάουσεν-Φράιμπουργκ 0-2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντάρμσταντ 4-2
Νυρεμβέργη-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Μπόχουμ-Ντόρτμουντ

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Video: Έτσι αποχαιρέτησε το Omega τον Μιχάλη Ιγνατίου – Λύγισε on air ο παρουσιαστής στο Δελτίο Ειδήσεων ανακοινώνοντας τον θάνατό του

Video: Έτσι αποχαιρέτησε το Omega τον Μιχάλη Ιγνατίου – Λύγισε on air ο παρουσιαστής στο Δελτίο Ειδήσεων ανακοινώνοντας τον θάνατό του

Με βαθιά συγκίνηση ξεκίνησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Omega, καθώς οι συντελεστές του κλήθηκαν να ανακοινώσουν τον θάνατο του αγαπημένου τους συνεργάτη, Μιχάλη Ιγνατίου.