Κόλλησε στο μηδέν με τη Φαμαλικάο και... έμπλεξε η Ρίο Άβε
Έμπλεξε η Ρίο Άβε! Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, παρότι ανώτερη κόντρα στη Φαμαλικάο, έμεινε στο 0-0 και πλέον απέχει δυο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού!




Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Μονακό!
Η ομάδα του Πριγκηπάτου χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά αγώνα στο Κλερμόν για να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0, το οποίο διαμορφώθηκε πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα.
Με αυτόν τον τρόπο, η Μονακό μπήκε κι αυτή στο γκρουπ των ομάδων που κυνηγούν τη δεύτερη θέση και διεκδικούν δυναμικά τις θέσεις του Champions League.
Ο Γκιγέρμο Μαριπάν μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 13' ο Μπριλ Εμπολό συνέχισε το απίθανο σερί του, αφού σκόραρε για πέμπτη φορά στις τελευταίες επτά τελικές του στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 12 γκολ συνολικά.
Οι Μονεγάσκοι είχαν το πάνω χέρι και στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να αυξήσουν το προβάδισμά τους, ενώ στο δεύτερο έκαναν απλώς συντήρηση.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις