Στο «ΆλφαΜέγα Stadium» έχει τον… πρώτο λόγο – Πιθανή ενδεκάδα Γιανέφσκι

Στο «ΆλφαΜέγα Stadium» έχει τον… πρώτο λόγο – Πιθανή ενδεκάδα Γιανέφσκι

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» τον Ακρίτα Χλώρακας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού είναι αρκετά πίσω σε ότι αφορά τους στόχους που έχουν θέσει στην τρέχουσα σεζόν για το πρωτάθλημα, είναι στην 8η θέση με 28 βαθμούς, 7 πίσω από την 6η θέση και τον συμπολίτη Απόλλωνα, εντούτοις, όπως δήλωσε και ο προπονητής, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, θα παλέψει μέχρι τέλους της α΄ φάσης του πρωταθλήματος για να μπει στο πρώτο γκρουπ εξάδας.

Έτσι, μέσα στην έδρα της, στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, έχοντας και τον μέχρι στιγμής θετικό απολογισμό των νικηφόρων αποτελεσμάτων, θα κυνηγήσει απόψε το 9ο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Με 21 παίκτες η αποστολή του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, όπου πιθανολογείται ότι θα παρατάξει αρχική ενδεκάδα τους Ολιβέιρα, Παντελή, Τζαλμά, Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ, Ζντραβκόφσκι, Παπαφώτη, Κοντινέλα, Συλβέστρου, Κολιάς ή Μιλιντσεάνου, Ρομό.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το «σχολείο» του Χακίμ Ολάζουον που… διδάσκει τους κορυφαίους «σταρ» του NBA

Το «σχολείο» του Χακίμ Ολάζουον που… διδάσκει τους κορυφαίους «σταρ» του NBA

Από τον Κόμπι Μπράιαντ και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μέχρι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι μεγαλύτεροι αστέρες του NBA αναζητούν κάθε καλοκαίρι λίγες μέρες δίπλα στον Χακίμ Ολάζουον. Όχι για να αντιγράψουν το περίφημο Dream Shake, αλλά για να μάθουν κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ.