Επίθεση Τέμπας στην Πρέμιερ Λιγκ

Επίθεση Τέμπας στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο πρόεδρος της La Liga επιτέθηκε στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Οι «επιθέσεις» προς πάσα κατεύθυνση του προέδρου της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, είναι συνηθισμένες.

Ο Ισπανός αξιωματούχος παρεμβαίνει σε όσα θεωρεί κακώς κείμενα και ενάντια στα συμφέροντα της LaLiga έχοντας έρθει σε αντιπαράθεση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, τη Γιουβέντους, πλειστάκις με την Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα με την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων για το ζήτημα των εξόδων.

Μετά τα ποσά-ρεκόρ που δαπανήθηκαν από τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Γηραιάς Αλβιώνας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προεξαρχούσης της Τσέλσι, ο Τέμπας έβαλε στο στόχαστρο την οικονομική διαχείριση εταιρειών των αγγλικών ομάδων.

«Διαβάζουμε για τη δύναμη της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν είναι έτσι: είναι μια διοργάνωση που βασίζεται στις απώλειες εκατομμυρίων των συλλόγων (τα συνηθισμένα έσοδα δεν τους αρκούν), οι περισσότεροι σύλλογοι είναι οικονομικά «ντοπαρισμένοι»», έγραψε ο νούμερο ένα της Ιβηρικής Λίγκας στον λογαριασμό του, στο Twitter.

Ο Τέμπας πρόσθεσε επίσης ένα βίντεο με τον Χαβιέ Γκόμεθ, εταιρικό διευθυντή της La Liga, ο οποίος εξηγεί για την κατάσταση των αγγλικών εταιρειών:

«Είναι αλήθεια ότι οι μέτοχοι επιτρέπεται να υποστηρίζουν τον σύλλογο με ορισμένα όρια, να βάζουν χρήματα για να μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα από όσα μπορεί να δημιουργήσει ο ίδιος ο σύλλογος.

Το αντίθετο συμβαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ: ούτε λίγο ούτε πολύ, οι σύλλογοι κάνουν «ντόπινγκ», κάνουν ενέσεις χρήματα που ο σύλλογος δεν παράγει για να ξοδέψει. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση ενός συλλόγου όταν αυτός ο μέτοχος φεύγει και κατά τη γνώμη μας εξαπατά, γιατί παρασύρει τα υπόλοιπα πρωταθλήματα».

Πηγή: www.to10.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Θα έπεφτα από ένα κτίριο για την αγάπη της» - Σε ένα hostel ο Ζιντάν γνώρισε την χορεύτρια της ζωής του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Θα έπεφτα από ένα κτίριο για την αγάπη της» - Σε ένα hostel ο Ζιντάν γνώρισε την χορεύτρια της ζωής του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ιστορία του Ζινεντίν Ζιντάν και της Βερονίκ Φερναντέζ είναι πραγματικά ένα όμορφο ειδύλλιο, πολύ μακριά από την αίγλη και τη λάμψη που συχνά συνδέουμε με τα αστέρια του ποδοσφαίρου.