Χειρουργείο για Κόντε!

Χειρουργείο για Κόντε!

Στο χειρουργείο για να αφαιρέσει τη χοληδόχο κύστη μπήκε εκτάκτως ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, θα υποβληθεί σήμερα (1/2) σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τη χοληδόχο κύστη του, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Premier League. «Ο 53χρονος προπονητής, έχει διαγνωστεί με χολοκυστίτιδα, φλεγμονή της χοληδόχου κύστης, και θα απουσιάσει για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του», δήλωσε ο σύλλογος, χωρίς να διευκρινίσει πότε θα επιστρέψει.

«Ο Αντόνιο Κόντε αισθάνθηκε πρόσφατα αδιαθεσία με έντονο πόνο στην κοιλιά», ανέφερε η Τότεναμ. «Μετά από διάγνωση χολοκυστίτιδας, θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης του, και θα επιστρέψει μετά από μια περίοδο ανάρρωσης».

Οι Λονδρέζοι επιστρέφουν στο πρωτάθλημα την Κυριακή (5/2), όταν υποδέχονται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Είναι πέμπτοι στη βαθμολογία με 36 βαθμούς σε 21 αγώνες.

Πηγή: www.to10.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λίστα Forbes: Οι 10 πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ομάδων για το 2026

Λίστα Forbes: Οι 10 πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ομάδων για το 2026

Αθροιστικός πλούτος 903 δισ. δολαρίων με ράλι 49% από το 2025 για τους κροίσους των σπορ που έχουν εντεκαψήφια περιουσία. Η εικόνα σε NFL, NBA και ποδόσφαιρο.